klippning frisör göteborg

Priser

Övriga priser ex; extensions, uppsättningar,
permanent kräver konsultation, vänligen ring salongen!

Klipp & färg är vår kortaste färgtid och gäller oftast bottenfärg med en färg, ej slingor eller helblekning. Har du planer på större färgförändring, exempelvis balayage, från mörkt till ljust etc. så rekommenderar vi att ni bokar klipp och kreativ färg alternativt större färgförändring. Tidsåtgången kan variera vid klippning och priset därefter.  Vid frågor eller funderingar kring bokning är ni varmt välkomna att ringa till salongen.

Klipp & Färg – Balayage

Balayage är en teknik där ljusare “slingor” och effekter målas in med hjälp av olika frihandstekniker. Slingorna packas alltså inte in i folie som man annars traditionellt gör. Däremot kan man beroende på hår använda folie, plast eller bomull för att separera sektionerna i håret från varandra.

Klipp & Färg – En Färg

Du har ett jämnt utgångsläge och önskar samma nyans i håret från botten till toppen. Den här behandlingen bokar du om du vill ha en och samma färg över hela håret som ej kräver slingor blekning.

För att få bästa resultat se till att tvätta bort eventuellt torrshampo eller utväxtspray i håret innan du kommer.

Klipp & Färg – Folieslingor

Du vill ha slingor i en ljusare eller mörkare nyans. I alla våra slingbehandlingar ingår nyansering för glans och ett finare resultat. Frisören väljer nyans utifrån önskemål om slutresultat.

Klipp & Färg – Helblekning

Denna behandling väljer du om du vill bleka hela håret och redan är ljus eller har ditt naturliga hår som ej är färgat. Har du färgat håret och vill ljusa upp det så bokar du istället avfärgning. Om du har rester av silvershampo eller egen brunn/metaller i håret rekommenderar vi en Rensning av håret i samband med ditt besök. Du hittar den tjänsten längre fram under ”Unna dig något”.

Klipp & Färg – Kreativ Färg

En kreativ färg innebär en mer avancerad färgförändring. Du vill ha flera nyanser i håret och frisören använder sig av mer avancerade tekniker. Till kreativ färg hör tex. Slingor eller effekter där det övriga håret också färgbehandlas,

Klipp & Färg – Nyansering

Nyansering på handdukstorrt hår för uppfräschning av längderna på håret.

Hairtalk – Konsultation

För dig som är ny kund och är intresserad av Hairtalk extensions kan du boka denna behandling. (kostnaden dras av på behandlingen om du beställer extension)

Vid bokning av Hairtalk extensions omsättning kontakta salongen på telefon.

Salongskur – Inpackning

Inpackning eller kur anpassad för ditt hårs behov. Inklusive hårtvätt och föning.

Styling – Tvätt & Fön

Hårtvätt och föning till önskad frisyr. För styling med värmeverktyg välj Tvätt & Styling.

Extensions – Konsultation

För dig som är ny kund och är intresserad av extension kan du boka denna behandling. (kostnaden dras av på behandlingen om du beställer extension)

Vid bokning av extensions omsättning kontakta salongen på telefon.

Klipp & Färg – En Färg Utväxt

Denna behandling bokar du om du vill färga din utväxt som ej kräver slingor blekning. Du har en utväxt på max 2cm.

Kom ihåg att för bästa resultat tvätta bort ev torrshampo / utväxtspray innan du kommer till oss.

Klipp & Färg – Folieslingor Utväxt

Du vill ha slingor i utväxten i en ljusare eller mörkare nyans. I alla våra slingbehandlingar ingår nyansering för glans och ett finare resultat. Frisören väljer nyans utifrån önskemål om slutresultat.

Klipp & Färg – Helblekning Utväxt

Denna behandling väljer du om du ljusa upp utväxten, max 2 cm, med blekning och redan är ljus eller har ditt naturliga hår som ej är färgat. Har du färgat håret och vill ljusa upp det så bokar du istället avfärgning. Om du har rester av silvershampo eller egen brunn/metaller i håret rekommenderar vi en Rensning av håret i samband med ditt besök. Du hittar den tjänsten längre fram under ”Unna dig något”.

Priser

Övriga priser ex; extensions, uppsättningar, permanent m.m. ring salongen!

Klipp & färg är vår kortaste behandlingstid och gäller oftast bottenfärg. Har du planer på större färgförändring, exempelvis balayage, från mörkt till ljust etc. så rekommenderar vi att ni bokar klipp och kreativ färg alt. ringer till salongen.

Vi har även en stylistnivå, som innebär färdigutbildad frisör med gesäll men med några år färre erfarenhet. Då lämnar vi 15% rabatt på alla priser.