Extensions

extensions göteborg
hårförlängning göteborg

Extensions

Med många års erfarenhet av extensions representerar vi tre kända varumärken inom hårförlängning/extensions och hårförtjockning vilka är Hairtalk, Cindhair samt Showpony.

Utöver förtjockning och förlängning som är vanligast så kan vi också erbjuda clip on, ponytails, hairwear och andra hårdelar.

Showpony

Showpony Professional är Australiens främsta tillverkare av extensions. Familjen Mason är grundare av företaget och har över 35 års erfarenhet av löshår och peruktillverkning. 

Vi är stolta att som första salong i Sverige kunna erbjuda produkter från Showpony.

Hairtalk

Hairtalk är bland dem största i världen på tejpextensions och grundades 2005 i Tyskland. Det som utmärker Hairtalk på marknaden är framförallt det unikt skonsamma och följsamma patenterade fästet.

Hairtalk är ett självklart val för dig som har ett känsligt hår och  vill ha ett skonsamt alternativ.

Cindhair

Cindhair är ett svenskt bolag, som bildades 2006 med specialite inom extensions. För Cindhair är det viktigt att använda sig av miljövänliga och etiskt framställda produkter för olika hårtyper. Därför erbjuder vi två olika hårkvaliteter:

  • Original, för det fylligare håret
  • Premium för det typiska skandinaviska håret

 

Cindhair levererar hög kvalité, stort färgutbud flera olika extensionsmetoder såsom keratin, clipon och tape, med smala fästen och skonsam tape.