Bruduppsättning

bruduppsättning
bruduppsättning
bruduppsättning

Bruduppsättning

Flera av våra frisörer utför bröllopsuppsättningar och make up. 

Bokning

Bokningsförfrågan av bröllopsuppsättning sker via mail eller telefon. Därefter kontaktar frisören som kommer att utföra uppsättningen dig per telefon för att boka in en konsultation.

Konsultation

När du kommer till oss för en konsultation inför bröllopsuppsättning träffar du frisören första gången. Tillsammans tittar ni på inspirationsbilder, pratar igenom upplägget för uppsättningen och gör ett enklare test för att skapa en känsla hur det skulle kunna se ut. Var gärna förberedd med egna inspirationsbilder på såväl hår som make up men även kläder och tema för bröllopet så att frisören kan få en helhetskänsla.

Bröllopsdagen

Dagen till ära har vi avsatt en del av salongen helt för dig och ditt eventuella följe. Vi har även förberett genom att duka upp med bubbel, choklad och frukt. Samtidigt som du blir väl omhändertagen kan du lägga allt fokus på dig själv samt ditt sällskap och njuta av stunden.

Frisören genomför uppsättningen och eventuell make up som ni tidigare kommit fram till under konsultationen och gör dig redo för den stora dagen.