Klippning

herrfrisör
damklippning
frisörsalong göteborg

Klippning

En behandling på Bonbon skall vara en upplevelse. Du blir väl omhändertagen av våra duktiga frisörer som alltid gör sitt yttersta för dig som kund. En klippning hos oss är indelad i sex steg som du kan läsa mer om här nedan.

Konsultation

Vi startar behandlingen med en konsultation där vi går igenom dina önskemål och förväntningar för att tillsammans komma fram till en plan på hur vi kan  uppfylla det.

Schamponering

Hos oss sitter du i en skön massagefåtölj med fotstöd samtidigt som du får en djupgående hårtvätt. Du kan även boka till en extra scalpbehandling där vi gör en inpackning av håret. 

Hårbottensmassage

Schamponeringen avslutas alltid med en kortare hårbottensmassage. Om du bokar en tilläggsbehandling får du en längre scalpmassage med en skräddarsydd hårinpackning som vi blandar till efter hårets behov. 

Klippning

Första delen av klippningen sker i blött hår där grunden till frisyren sätts. Vi erbjuder givetvis alltid dryck och choklad för att du skall få en trivsam stund hos oss.

Rådgivning

Samtidigt som vår frisör utför klippningen erbjuder vi rådgivning kring hur du på bästa sätt stylar och tar hand om ditt hår. Vi ger även förslag på produkter som passar till just ditt hår.

Fön och styling

När klippningen i blött hår är klar, fönas alltid håret noggrant i form med borste. Därefter går vi igenom klippningen i torrt hår där den sista finishen av klippningen görs. Avslutningsvis får du en styling. Vi stylar dig med produkter och/eller värmeverktyg.