Hudvård - StudioBonBon

Hudvård

ANSIKTSBEHANDLINGAR

Skräddarsydd behandling 60 min – 1195 kr

Djuprengörande 90 min – 1595 kr

C-vitamin pensling – lunchbehandling 25 min – 400 kr

Perfekt lunchbehandling 25 min .Boostar huden med c-vitamin. Ger lyster.  Innehåller:Dubellrengöring, skinresurfacing pensling, c-vitamin pensling och avslutande produkter.

Skinresurfacing kur-(boka konsultation 2 veckor innan en kur)

A.g.e. 30 min – 750 kr

detta är en kurbehandling rekommenderas en konsultationsbehandling innan bokning. Denna behandling är specialutvecklad för att bekämpa åldrandet i huden såsom fotoåldrandet, hyperpigmenteringar, matt och oelastisk hud)

C.r. 30 min – 750 kr

Då detta är en kurbehandling rekommenderas en konsultationsbehandling innan bokning. 

Speciellt framtagen för att stärka upp en lättirriterad och känslig hudoch behandla mild rosacea.

M.e.l.a. 40 min – 850 kr

Då detta är en kurbehandling rekommenderas en konsultationsbehandling innan bokning. Speciellt utvecklad för att behandla alla typer av hyperpigmenterad hud.Välkommen att boka din behandling!

A.c.n.e. 30 min – 750 kr

Då detta är en kurbehandling rekommenderas en konsultationsbehandling innan bokning. Speciellt utvecklad för att behandla acne utbrott , som t ex comedoner, pustler och papler.

(20 % rabatt vid bokning av kur 3-6 ggr)

Dermapen – microneedling

DERMAPEN är en populär behandlingsmetod för en rad olika hudproblem. 

Enkelt förklarat orsakar dermapen en kontrollerad skada i huden med hjälp av nålar. Som naturlig reaktion på nålningen vill huden reparera skadan och börjar producera nytt kollagen. Det bildas även nya kapillärer i huden.  Resultatet blir en föryngring och en förbättring av strukturen

Dermapen 4 behandlar huduppstramning och föryngring, fina linjer och rynkor, stora porer, oren hud, acne, milier, keratosis pilaris, pigmenteringar, ärr och hudbristningar.Efter behandlingen syns oftast en lätt rodnad. Rodnaden brukar läggas efter några timmar. Man kan återgå till normala aktiviteter direkt efter behandlingen. De eventuella reaktioner som kan upplevas ett par dagar efter är torrhet, flagande, lätt rodnad och lite svullnad.

Det behövs oftast en behandlingskur på 3-6 behandlingar, beroende på hudens kondition och tillstånd. Som en kur rekommenderas 4-6 veckors mellanrum.Välkommen att boka din behandling!

DERMAPEN är en populär behandlingsmetod för en rad olika hudproblem. 

Enkelt förklarat orsakar dermapen en kontrollerad skada i huden med hjälp av nålar. Som naturlig reaktion på nålningen vill huden reparera skadan och börjar producera nytt kollagen. Det bildas även nya kapillärer i huden.  Resultatet blir en föryngring och en förbättring av strukturen.

Dermapen 4 behandlar huduppstramning och föryngring, fina linjer och rynkor, stora porer, oren hud, acne, milier, keratosis pilaris, pigmenteringar, ärr och hudbristningar.

Efter behandlingen syns oftast en lätt rodnad. Rodnaden brukar läggas efter några timmar. Man kan återgå till normala aktiviteter direkt efter behandlingen. De eventuella reaktioner som kan upplevas ett par dagar efter är torrhet, flagande, lätt rodnad och lite svullnad.

Det behövs oftast en behandlingskur på 3-6 behandlingar, beroende på hudens kondition och tillstånd. Som en kur rekommenderas 4-6 veckors mellanrum.

Välkommen att boka din behandling!

Dermapen 4 Ansikte 45 min – 2395 kr

Ansikte och hals 45 min – 2595 kr

Ansikte, hals och dekolletage 45-60 min – 2695 kr

(20% rabatt vid bokning av en kur på 3-6 ggr)

Fransar och bryn

Lashlift med keratin och fransfärg 60 min – 800 kr

Färgning av fransar- och bryn inkl. brynformning 45 min – 495 kr

Färgning av bryn inkl. brynformning 20 min – 350 kr

Färgning av bryn eller fransar 20 min – 250 kr

Brynformning 20 min – 250 kr

Vaxning kropp och ansikte

Vaxning hela ben inkl. bikinilinje 60 min – 750 kr

Vaxning hela ben eller rygg 45 min – 650 kr

Vaxning halva ben / hela armar / halv rygg 30 min – 550 kr

Vaxning armhåla / bikinilinje 20 min – 400 kr

Vaxning underarm / polisonger / bröst 20 min – 350 kr

Vaxning överläpp /haka 15 min – 250 kr

Konsultationsbehandling 15 min – 250 kr (summan dras av vid köp av hudvård eller behandling).

Jag heter Danijela Dumic och är auktoriserad och internationellt diplomerad hudterapeut.

Jag har jobbat med professionell hudvård sedan avslutad utbildning på gildaskolan 2002, och har tidigare jobbat i spabranschen som hud/spaterapeut.

Efter 13 roliga och utvecklande år i spabranschen började jag jobba mer med min passion som är just resultatinriktad hudvård, vilket innebär behandlingar och produkter som passar dig som vill ha en mer välmående hud men även för dig som har olika hudproblem såsom känslig hud, akne, rynkor eller pigmenteringar.

Hos mig kan du få en skräddarsydd behandling efter dina behov. Jag utbildar mig regelbundet och strävar alltid efter att vara noggrann och lyhörd mot dig som kund.

Varmt välkommen att boka en tid hos mig!